M3 – Holnaptól vége az ingyen bulinak

Ma van az M3 retrócsatorna utolsó ingyenes napja. Holnaptól márcsak a szerződött kábeles szolgáltatóknál lesz elérhető, a Mindig TV-n csak az Extra családiban. Akiknek nincs Mindig TV-je, az még ma utoljára élvezheti Teletékán szabadon a csatorna élő adását, holnaptól ott havi 1000 forintért lehet csak nézni.

A blogom statisztikája szerint az online ingyen nézhető adásról szóló cikket az elmúlt két hétben több, mint 1100-an látogatták.
Ha tetszett a csatorna még online is, de szerintetek jobb élmény volna tévén nézni, de a szolgáltatótok eddig még nem tervezte betenni, akkor ajánlott a csatorna iránti érdeklődés a szolgáltatótoknál 🙂
Hol lesz nézhető hétfőtől?
Infóim szerint a kódolatlan időszak után a T-Home tervezi betenni minden platformjába (műholdas, IPTV meg ilyenek) január közepéig.
A UPC-n emeltdíjas csomagban, a digitális kábel alapcsomagjában, a Digital Bronze-ban fogható állítólag az első naptól kezdve. A szolgáltatóból még kimaradt a műholdas (Direct) és az analóg hálózat (nekem is csak analóg UPC-m van). Műholdassal úgy tudom még tárgyalnak, analógba pedig technikai okok miatt nem fér be, de remélhetőleg rövid időn belül ezt is megoldják.
Diginél minden digitális kábeltévé csomagban vehető, analógon csak a Fővárosban, vidéken meg egy-két településen. Műholdas Digiről nincs infóm.
Ha lesz fejlemény, arról az M3 Facebook-oldalán lehet értesülni, illetve figyeljétek a szolgáltatótok ÁSZF-eit.

3 comments

  1. Nekem csak analóg UPC kábeltévém. Talán még idén megfontolom, hogy vegyek-e MindigTV Extra családit, előre fizetve. De most nem merek sietni vele, mert úgyis nyáron lesz a MindigTV-n bővítés, újabb ingyen csatornákkal, meg a fizetős csomagokba terveznek újabbakat. Vagy esetleg egy újabb, még drágább csomagot indíthatnak, amibe az új fizetőseket beraknák. De majd úgyis többet megtudunk a közeljövőben.

  2. Az jó lesz. Olyan csatornák is kerülnének oda, mint a Boomerang, BBC Entertaimet, BBC Knowledge, Film Mánia, Pro 4, és sok más jól.

Comments are closed.