M3 retrócsatorna online két hétig ingyen!

Nincs semmilyen Mindig TV-d? Nem tette be még a szolgáltatód? Vagy olyan csomagba rakták, amire nem vagy előfizető? Ezen hátrányok ellenére is kíváncsi vagy a közmédia több évtizedes archívumjaiból álló új retrócsatornájára? Akkor most itt a nagy lehetőség! A teletéka.hu ingyen elérhetővé tette online az M3-at december 20. és január 5. között.

December 20-tól január 5-ig nemcsak a Mindig TV teszi lehetővé kódolatlanul az M3-at, hanem a teletéka.hu-n is követhető ugyanaddig az időig, mégpedig ingyen, regisztráció nélkül nézhető az M3 műsora. Véleményem szerint ez egy nagyon kedves “ajándék” a teletékától, mivel az én szolgáltatóm sem teszi be még egy darabig az én csomagomba.
Érdemes kihasználni a lehetőséget, mert január 5. után a csatorna a Mindig TV-n csak a Családi csomagban lesz elérhető, a teletéka.hu-n pedig havi 1000 forintért lesz látható. Amíg nem kell érte fizetni, addig ki lehet használni az alkalmat.
Ha elnyerte a tetszésedet, akkor január 5. után ostromolhatod a szolgáltatódat, hogy tegyék bele a szolgáltatódba vagy a csomagodba.

1 comment

Comments are closed.