GTA 4 – Cartoon Goes To Liberty

A legutóbbi San Andreasos Anime-Toon Rampage után hamarosan itt a GTA sorozat újabb évada, ami a CGTL nevet kapta (Cartoon Goes To Liberty).

Miben fog különbözni az új sorozat az előzőtől?

Ez az évad már abban lesz más a San Andreasostól, hogy a GTA 4-ben játszódik, kevesebb szereplő lesz benne, és mivel küldetéskészítő nincs a GTA 4-hez, így már egyszerűen csak a móka kedvéért randaríloznak a szereplők. Ezenkívül nagy valószínűséggel kevesebb epizód várható ebben a sorozatban, a minőségük is különböző lehet, mivel lesznek olyanok, amik a Fraps-el, valamelyek meg a játékban használható videószerkesztővel is készülnek. Olyan epizódok is lehetnek, amiben nem csak egy, hanem több szereplő lesz. Trainer lesz használva, így a szereplők nem fognak meghalni (csak a civilek meg a jardok szívhatnak a sorozatban, mivel a “god mod” nekik nem állítható be).

Kik fognak szerepeni benne?

SpongyaBob, Goofy, Mickey, Rózsaszín párduc, Naruto és Kakashi várhatóak egyelőre. Ha lesz több skin, akkor bővülni fog a szereplők listája. Epizódonként max. csak 4 szereplő várható, Spongya és Kakashi egyszerre nem fog szerepelni, mivel az ő skinjük csak Nikot cserélik.

Mit fognak csinálni a szereplők?

Randarílozhatnak, megtámadhatnak bárkit az utcán, tűzharcba keveredhetnek a hekusokkal és menekülhetnek előlük, száguldozhatnak, ha pedig működnek a skinek a BOGT-ban is, akkor ejtőernyőzhetnek is. Az előző sorozattal ellentétben békésebb mulatsággal is eltölthetik az idejüket, például bowlinggal vagy billiárddal. Szóval lesz unalmas és mozgalmasabb epizód is.

Mikor várható az új sorozat indulása?

Egy-két héten belül. Addig csináltam hozzá egy előzetest, hogy nagyjából mire lehet számítani. A videó jelenetei csak az előzeteshez készültek, az epizódok nem ilyenek lesznek véglegesen (habár úgy van tervezve, hogy SpongyaBob páncélököllel vandálkodhatna a Time Square-n, mint az alábbi előzetesen).